Hotel met 2 persoons whirlpool in de kamer

Hotelkamer met whirlpool

 

Niets is mooier dan samen een romantisch weekend weg in een hotel met 2 persoons whirlpool in de kamer. Even samen helemaal ontspannen en genieten van elkaar. Extra speciaal wordt het wanneer jullie ook nog de beschikking hebben over een badkamer TV. Zo kun je al bubbelend naar je favoriete film of serie kijken, want je hebt Netflix. Wil je echt genieten, bestel dan een overheerlijke fles wijn via de roomservice en steek romantische kaarsjes aan. De perfecte ingrediënten voor een romantische en luxe overnachting, om je partner compleet te verrassen. En wil je het helemaal romantisch maken, dan bestel je voor de volgende ochtend een Lovers Breakfast. Succes verzekerd! Dus boek een whirlpool op hotelkamer in Het Heerenhuys.

Hotel Het Heerenhuys heeft vijf themakamers, elk in een verschillende stijl en kleur. Alle kamers zijn ruim en hebben ook een ruime badkamer. Drie van onze kamers hebben een eigen whirlpool. Deze kamers zijn bij uitstek geschikt voor romantisch overnachten. Wil je een hotelkamer met whirlpool buiten? Dan kan dat ook. Twee van onze kamers hebben een privé terras met whirlpool. Hier kun je zomer en winter al bubbelend in het warme water, heerlijk genieten van de frisse buitenlucht. De whirlpools zijn altijd op temperatuur.

Zoek je een romantische kamer zonder whirlpool, boek dan onze Queensroom. In de Queensroom kun je logeren in stijl in een kamer met een kingsize bed. Deze kamer bevat een groot Boxspring bed en het meubilair en de kleuren maken dit een kamer voor bijzonder overnachten. Daar hoort natuurlijk ook de riante badkamer bij met douche en ligbad. Bovendien heeft deze kamer een mooi uitzicht op de grote achtertuin, waarin onder andere een 130 jaar oude kastanjeboom staat. De flatscreen Tv op de kamer heeft Netflix zodat je vanuit je bed je favoriete series kunt zien. Dat wordt dus romantisch overnachten in stijl in de Queensroom.

Neem contact met ons op