logo-bewerkt

Varen en fietsen in Giethoorn en omgeving

Ontdek deze zomer het unieke Giethoorn. Juist nu kunt u profiteren van de rust die er in dit dorp heerst. Geen drommen Chinezen, Japanners of Arabieren die al botsend met hun bootjes door Giethoorn proberen te varen. Nee, u geniet in alle rust vanuit uw fluisterbootje of sloep van de grachtjes en de rustieke huisjes van het dorp, of van de wijdsheid van de meren er omheen. Voor de kinderen is er het museum de Oude Aarde waar ze bijzondere stenen kunnen opgraven en deze zelf mogen kraken. Ook erg leuk voor kinderen is de speelboerderij De Drentse Koe die vlak bij ons hotel is gelegen. Verder zijn er in onze omgeving prachtige fietsroutes door de mooiste natuurgebieden.

Kortom een leuke minivakantie in eigen land. Wij bieden hiervoor een vierdaagsverblijf aan vanaf 130,00 per persoon, inclusief ontbijt. Voor kinderen die bij de ouders op de kamer verblijven geldt een prijs van 25,00 per nacht.

 

Sorry, comments are closed for this post.

facebook      linkedin

 

twitter      youtube

Facebook

Twitter

Reserveer nu een kamer

- Hotel Heerenhuys -